Zuhal Topal'la Sofrada 557. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 9 Mart 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 557. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 557. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada rekabet dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşan eğlenceli yarışma programı yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Her hafta birbirinden iddialı isimlerin kıyasıya rekabet ettiği programda birinci olacak isim merak ediliyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergiledikleri programda kaynanalar ise puanlama yapıyor. Haftanın hergünü farklı bir gelinin evine konuk olunan programda yarışmacılar Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanları alabilmek için mücadele ediyor. Eğlence dolu geçen programda aynı zamanda lezzetli yemek tarifleri de izleyenlerle buluşuyor. Programda cuma günü gerçekleştirilen haftanın finali ile kazanan isim açıklanıyor. Her hafta en yüksek puanları toplayan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 8 Mart Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Gündüz kuşağının sevilen yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada yeni haftanın ilk bölümü ile dün ekrana geldi. Bu hafta rekabet edecek yarışmacıların tanıtıldığı 8 mart bölümünde haftanın ilk yarışmacısı da hünerlerini sergiledi. Programın sıkı takipçileri ise dün yarışan gelini ve aldığı puanları merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Berrak Alkan ve kaynanası Rasime Alkan yarıştı. İddialı gelin kalabalık menüsü ve lezzetli yemekleri ile kaynanalardan olumlu yorumlar aldı. Günün sonunda Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 34 puan alan Berrak Alkan’ın birinci olup olamayacağı merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 9 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programının bugün ekrana gelecek bölümünde haftanın ikinci yarışmacısı hünerlerini gösterecek. Yarışmacının 9 mart puan durumu ise henüz belli değil. Program  bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.