Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 10 Mart 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 10 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 10 Mart 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Bu sezon Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Global Medya’nın yapımcılığını üstlendiği sabah programında güne müzik, bilgi ve eğlence dolu bir başlangıç yapılıyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana renkli konsepti ile beğeni toplayan programın yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Sevilen program hafta içi hergün saat 09.45’te canlı yayın ile ekrana geliyor.

Demet Akalın ve yakın arkadaşı Alişan’ın renkli sunumu ile ekrana gelen sabah programında eğlence ve kahkaha dolu anlar yaşanıyor. Sanat ve müzik dünyasının birbirinden ünlü isimlerinin konuk olarak ağırlandığı programda mutfaktan sağlığa, magazinden astrolojiye, mimariden gündem konularına birçok farklı konuda sohbetler ediliyor. Ünlü konukların özel yaşamları ile ilgili bilinmeyenleri paylaştığı programda uzman isimler ise izleyenleri bilgilendiriliyor. Programın ekrana gelen her bölümü ilgi ile takip ediliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 9 Martta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı dün yine eğlence dolu bölümü ile izleyenleri ile buluştu. Renkli konsepti ve birbirinden ünlü konukları ile ekrana gelen 9 mart programında müzik şöleni yaşandı. Program son bölümü ile yine izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümüne “Karagümrük Yanıyor” şarkısı ile tanınan Uğur Arslan konuk oldu. Bir dönemin ünlü sunucusu sevilen şarkıları ve özel açıklamaları ile programa renk kattı. Özge Uzun’un da şarkıları ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattığı programa son dönemde yaşadığı sağlık sorunu ile gündeme gelen Tuğba Altıntop da konuk oldu.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 10 Mart Konukları Kimler Olacak?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugün ekrana gelen bölümüne İkbal Gürpınar konuk olacak. Gürpınar’ın Miraç Kandili’nin önemini anlatacağı programda uzman isimlerde sağlıkla ilgi bilgi verecek. Program saat 09.45’te Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.