Doya Doya Moda 10 Mart 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 173. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 173. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda yarışması Doya Doya Moda rekabet dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Eğlence, moda ve rekabetin bir arada olduğu program ekrana geldiği ilk bölümünden bu yana izleyenlerden beğeni topluyor. Birbirinden iddialı isimlerin kıyasıya mücadele ettiği programda izleyenler hem keyifli dakikalar yaşıyor hem de moda konusunda bilgi sahibi oluyor. Her hafta kazanacak ismin merakla beklendiği program hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Uğurkan Erez, Ivana Sert ve Gülşah Saraçoğlu oturuyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların kombinlerini puanlıyor. Birbirinden iddialı 7 büyük beden kadının tarzlarını kanıtlamak için kıyasıya rekabet ettiği programda hergünün konseptine en uygun ve en tarz kombinler seçiliyor. İlgi ile takip edilen programda günün birincisi olan isim alışveriş için ekstra bütçe kazanırken, haftanın birincisi olan yarışmacı ise tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda Programı 9 Mart Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen programları arasında yer alan Doya Doya Moda dün haftanın rekabet dolu ikinci bölümü ile ekrana geldi. Yarışmacıların yine en iyi kombinleri hazırlamak için mücadele ettiği 9 mart bölümünde günün birincisi olan isim ise merak edildi.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde günün birincisi Rabia oldu. Rabia 19 puan ile günün birincisi olurken, 18 puan alan Elif onu takip etti. Programın dün yayınlanan bölümünde 11 puan alan Ayça ise yine son sırada günü tamamladı. Alışveriş için ekstra bütçeyi Rabia kazandı.

Doya Doya Moda Programı 10 Mart Puan Durumu Açıklandı Mı?

Doya Doya Moda programının bugünkü puan durumu henüz belli değil. 10 mart puan durumu ve günün birincisi olan yarışmacı program ekrana geldikten sonra açıklanacak. Doya Doya Moda yeni bölümü ile bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak. Sonrasında güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.