Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 12 Mart 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 12 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 12 Mart 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanmayan başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı eğlenceli bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yapımcılığını Global Medya’nın üstlendiği program ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Müzik ve eğlence dolu anların ekrana geldiği sabah programında izleyenler birçok konuda bilgileniyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve ünlü popçu Demet Akalın’ın sunumu ile ekrana gelen programda sanat ve müzik dünyasının ünlü isimleri konuk olarak ağırlanıyor. Ünlü isimler özel hayatlarına dair bilinmeyenleri anlatıyor, keyifli sohbetler yapılıyor. Programda mutfaktan sağlığa, mimariden astrolojiye, gündem konularından magazine birçok farklı konuda sohbetler ediliyor. Mutfak ve sağlık köşesinde uzman isimlerin katılımı ile izleyenler bilgileniyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı müzik, eğlence ve bilgi dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 11 Martta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı dün yine eğlence ve bilgi dolu yeni bölümü ile ekrana geldi. Sağlık köşesinde uzman isimlerin katılımı ile yeni bilgilerin verildiği programda müzik şöleni de yaşandı. Program dün yayınlanan bölümü ile yine izleyenlerden beğeni topladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümüne son dönemde şarkıları ile milyonlarca kişi tarafından takip edilen Bilal Sonses konuk oldu. Ünlü isim canlı yayında en sevilen şarkılarını seslendirdi. Müzik şöleninin yaşandığı programın diğer konuğu astrolog Anıl Can oldu. Ünlü isim yeni ay dönemi hakkında yorumlarını paylaştı. Programın sağlık köşesinde konuk olan Dr. Yavuz Dizdar sağlıklı yaşamın sırlarını paylaştı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 12 Mart Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına bugün konuk olacak isimler gizemini korumaya devam ediyor. Program bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.