Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 148. Bölüm Full İzle! 12 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile ekranlara saat 15.15'te geliyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 12 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 12 Mart 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile ekrana gelen yapımda suçlular ve mağdurlar yüzleşiyor. Program hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 11 Martta Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ve konukları ile ekrana geldi. Yasak aşk gündeminin konuşulduğu programda yeni gerçekler ortaya çıktı. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde Hamide hanımın ölümü ile ilişkili olduğu düşünülen yasak aşk olayı yeniden gündeme geldi. Hamide hanımın eşinin kendisini aldattığını öğrenmesinin ardından hayatını kaybetmesi ile yasak aşk olayının kilit ismi Sema hanım merak edilmişti. Programın dün ekrana gelen bölümünde ise Sema hanımın eşi Muhterem Bey stüdyoya geldi. Eşinin kendisini aldattığını bildiğini açıklayan Muhterem Bey konu ile ilgili ayrıntıları paylaştı. Eşi Sema’nın kendisini aldattığını öğrendiği süreci izleyenlerle paylaşan Muhterem Bey, bu olayın ardından neden boşanmadığını da açıkladı. Programın dün yayınlanan bölümünde ele alınan diğer gündem ise Cemile ve Ömer ilişkisi oldu. Cemile’nin annesi bu ilişkinin yanlış olduğunu anlatmak için kızına dil döktü. Kızını ikna edemeyen anne, Ömer’e de isyan etti. Cemile ve Ömer ilişkilerinin bitirmeme noktasında kararlılar.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 12 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünün ardından programda yaşanacaklar merak konusu oldu. Hamide hanımın ölümü ile ilgili ayrıntıların ekrana gelmeye devam edeceği programda Ömer ve Cemile ile ilgili son durumda belli olacak. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni bölümü işe bugün saat 15.15’te Show TV’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.