Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 15 Mart 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 661. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 661. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 15 Mart 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta eğlence ve rekabet dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Üçüncü sezonu ile izleyenleriyle buluşan yapım ilk sezonundan bu yana büyük beğeni topluyor. Lezzetli yemek tariflerinin ekrana geldiği yemek yarışmasında gelinler arasında çekişmeli anlar yaşanıyor. Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı hafta içi hergün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Seda Sayan’ın renkli sunumu ile ekrana gelen programda her hafta 4 gelin ve kaynana takım halinde mücadele ediyor. Gelinlerin günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için hünerlerini sergilediği programda kaynanalar ise puanlama yapıyor. Hergün farklı bir yemeği yapmak için kıyasıya mücadele eden gelinler arasında gerilimli anlar yaşanıyor. Seda Sayan ve kaynanaların verdiği puanlar ile günün ve haftanın birincisi seçiliyor. Günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 12 Mart Haftanın Birincisi Kim Oldu, 5 Altın Bileziği Kim Kazandı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta geçen haftanın final bölümü ile 12 mart günü ekrana geldi. Programın son bölümünde haftanın birincisi ve elenen isim açıklandı. Yarışmanın sıkı takipçileri 12 mart günü elenen ismi merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasının iddialı isimlerinden Zeynep geçen hafta topladığı 64 puan ile haftanın sonuncusu oldu ve yarışmaya veda etti. Aysun ve Zeynep arasında yaşanan eleme çekişmesinin ardından Aysun programa devam etme hakkı kazandı. Haftanın birincisi olan Dudu ise 5 altın bileziği kazandı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 15 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Programda Zeynep’in yerine gelen isim ve 15 mart puan durumu henüz belli olmadı. Yarışma bugün saat 13.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.