Survivor 2021 Tek Parça İzle! 15 Mart 2021 Pazartesi Survivor 48. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 48. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 48. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 48. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Survivor Türkiye programı yeni sezonu ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan beri izleyenlerden büyük ilgi gören yapım bu sezon yine geniş bir kitle tarafından merakla takip ediliyor. Programda bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler takımları mücadele ediyor. Her hafta sosyal medyada gündem olan yapımda dokunulmazlık, ödül, iletişim ve sembol oyunları ile heyecan dolu anlar yaşanıyor. Takımların güç ve denge gerektiren zorlu parkurlarda kıyasıya mücadele ettiği yarışma her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Survivor Türkiye 14 Martta Neler Yaşandı, Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor Türkiye son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Bil Bakalım oyunu ile eğlenceli anların yaşandığı programda haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Heyecan dolu yarışmanın ardından eleme potasına giren ikinci isim de açıklandı. Survivor Türkiye programının heyecan dolu son bölümü yine merakla takip edildi.

Survivor Türkiye programının dün akşam ekrana gelen son bölümünde ilk olarak Bil Bakalım oyunu oynandı. Kazanan takımın 1000 pesonun sahibi olacağı ve yemek için açık arttırmaya katılacağı yarışmada heyecan dolu anlar yaşandı. Ünlüler takımının önde götürdüğü mücadelenin kazananı ise gönüllüler takımı oldu. Bil Bakalım oyununun ardından dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda kıran kırana rekabet yaşandı. Takımların baş başa ilerlediği oyunda Batuhan’ın atışı ile kazanan ünlüler takımı oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından haftanın ikinci eleme adayı seçildi. Son dönemlerde sürekli eleme postasına giren Hanzade yine ismi en çok yazılan aday oldu ve eleme potasına girdi.

Survivor Türkiye 15 Mart Fragmanı Yayınlandı Mı?

Survivor Türkiye programı yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Programın heyecan ve eğlence dolu yeni tanıtımı yayınlandı. Survivor Türkiye’de bu akşam takımlar ödül oyunu için mücadele edecek. Heyecanla beklenen yarışma bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.