Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 150. Bölüm Full İzle! 16 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile ekranlara saat 15.15'te geliyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 16 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 16 Mart 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Bugüne kadar konuşulmayanların konuşulduğu programda suçlular ve mağdurlar yüzleşiyor. İlgi ile takip edilen yapım hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 149. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni haftanın ilk yayını ile gün izleyenleri ile buluştu. Çarpıcı gündemleri ile ilk bölümünden bu yana izleyenleri ekrana kilitleyen yapımda dün yine birbirinden akıl almaz olaylar ekrana geldi. Yüzleşmelerin ekrana geldiği programda Cemile ve ailesi de uzun zaman sonra bir araya geldi. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün yayınlanan bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Didem Yılmaz Arslan’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde eşinin ölümünden kısa süre sonra yasak aşk yaşadığı Şengül ile kaçan Savaş gündem olmaya devam etti. Yasak aşkı öğrenen eşi Hamide’nin ölümünün ardından şüpheli konumuna düşen Savaş’ın babası yaşananları ilk kez anlattı. Savaş’ın babası Süreyya Bey programda yasak aşkı Hamide’nin nasıl öğrendiğini ve sürecin devamında neler yaşadığını açıkladı. Süreyya Bey’in oğlu Savaş ile ilgili açıklamaları izleyenleri şaşırttı. Programın diğer gündemi ise aşkları için uzun zamandır aileleri ile mücadele eden Ömer ve Cemile oldu. İkili canlı yayına katıldı. Cemile dün yayınlanan bölümde aylar sonra ilk kez ailesini gördü. Cemile ve babası arasında duygusal anlar yaşandı. Aileler arasındaki buzlar erirken, Ömer de verdiği sözleri tutacağını açıkladı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 150. Bölümde Neler Olacak, Hangi Gündemler Konuşulacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı haftanın ikinci yayını ile bugün ekrana gelecek. Programın bugün yayınlanacak bölümünde Cemile ve Ömer aşkı gündemde yer almaya devam edecek. Yeni olayların da ekrana geleceği 150. bölüm bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.