Masumlar Apartmanı Dizisi 26. Bölüm Full İzle! 16 Mart Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 26. Bölüm izle seçeneği ile 26. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı Dizisi 26. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Masumlar Apartmanı heyecan ve gerilim dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan her bölümü ile sosyal medyada gündem olan yapım gerçek bir yaşam hikayesini anlatıyor. Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola’nın yer aldığı Masumlar Apartmanı her hafta salı günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 25. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı geçen hafta 25. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. İnci ve Han arasında işlerin başka bir boyuta taşındığı son bölümde Safiye için ise doğum günü felakete dönüşür. Dizi son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Masumlar Apartmanı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde İnci ve Han arasında ipler kopma noktasına gelir. İnci yaşanan yüzleşmenin ardından ne yapacağını bilemez. Durum kendisini aşar ancak kimseye de anlatamaz. Han ise yine acı içinde terk edilmeyi bekler. Neriman’ın evde neden olduğu kriz Safiye’nin doğum gününün kötü başlamasına neden olur. Kimsenin doğum gününü hatırlamaması da onu hırçınlaştırır. Naci dahil herkesle arası bozulur. Esat’ın çay davetine gidecek olan Gülben ise çok heyecanlanır. Safiye’den gizli evden çıkmanın yolunu aramaya başlar. Gamze Neriman’ın da yardımı ile Ege’nin babası ile tanışmaya gelir. Ancak bu ziyaret sırasında beklenmedik, kötü bir sürpriz herkesi üzer. İnci tek bir şart ile Han’ın yanında kalacağını söyler. Bu şart Han’ı köşeye sıkıştırır.

Masumlar Apartmanı Dizisi 26. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Safiye ve İnci arasındaki gerilimin nasıl çözüleceğinin merakla beklendiği dizinin 26. bölüm fragmanı da yayınlandı. Masumlar Apartmanı yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.