Doya Doya Moda 17 Mart 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 3. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 3 .Bölüm 17 Mart 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Doya Doya Moda rekabet dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen programında izleyenler hem moda konusunda bilgi sahibi oluyor, hem de keyifli dakikalar geçiriyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapım hafta içi hergün saat 13.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Ivana Sert, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurken Erez oturuyor. Moda dünyasının birbirinden deneyimli isimleri yarışmacıların tarzlarını ve kombinlerini değerlendiriyor. Her hafta büyük beden 7 kadının kıyasıya mücadele ettiği programda günün konseptine uygun en tarz kombini yapmaya çalışan yarışmacılar jüriden yüksek puanlar toplayamaya çalışıyor. Tarzlarını kanıtlamak ve ödülleri kazanmak için rekabet eden yarışmacılardan en yüksek puanları alan ve haftanın birincisi olan isim tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda Programı 16 Mart Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Doya Doya Moda dün yine rekabet dolu yeni bölümü ile ekrana geldi. Bugüne kadar yarışan en iddialı 7 yarışmacının kıyasıya rekabet ettiği 16 mart bölümünde heyecan dolu anlar ekrana geldi. Doya Doya Moda programının sıkı takipçileri ise 16 mart günü en yüksek puanları alan yarışmacıları merak ediyor.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde yine kıyasıya rekabet yaşandı. Günün sonunda jüriden en yüksek puanı alan isim ise Birben oldu. Birben 19 puan ile günün birincisi seçildi. Ferdanur ve Su ise 7 puan ile son sırayı paylaştı.

Doya Doya Moda Programı 17 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programında 17 mart puan durumu henüz belli değil. Sevilen yapım heyecan dolu yeni bölümü ile bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.