Zuhal Topal'la Sofrada 563. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 17 Mart 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 563. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 563. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda her hafta birincisi olacak isim merakla bekleniyor. Üçüncü sezonu ile ekrana gelen yemek yarışmasında kimi zaman gerilimli kimi zaman eğlenceli dakikalar ekrana geliyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana takım halinde mücadele ediyor. Haftanın hergünü farklı bir yarışmacının evine konuk olunan programda menüler tadılıyor, puanlar veriliyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerinin gösterdiği yarışmada kaynanalar ise puanlama yapıyor. Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanları alan isim ise haftanın birincisi oluyor. Yarışmada her hafta cuma günü yapılan final ile büyük ödülü kazanan isim açıklanıyor. En yüksek puanları toplayan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 16 Mart Yarışmacısı Kimdi, Kaç Puan Aldı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımda dün haftanın ikinci yarışmacısı hünerlerini gösterdi. Heyecan dolu bölümde yarışmacının toplam kaç puan aldığı ise merak konusu oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Yeliz Geçkin ve kaynanası Serpil Geçkin mücadele etti. Yeliz Geçkin gün boyunca menüsünü yetiştirmek için kıyasıya mücadele etti. Kalabalık menüsü ve lezzetleri ile kaynanalardan beğeni toplayan yarışması günün sonunda toplam 35 puan aldı. Yeliz Geçkin puanı ile ilk gün yarışmacısını geride bırakmayı başardı.

Zuhal Topal’la Sofrada 17 Mart Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün haftanın üçüncü yarışmacısı ile ekrana gelecek. 17 mart puan durumu ise henüz belli değil. Zuhal Topal’la Sofrada programı merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 16.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.