Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Mart 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Mart 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı enerji dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda her hafta eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Kıpır kıpır ve eğlenceli konsepti ile izleyenleri ekrana kilitleyen sabah programı yeni sezonun en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi hergün saat 09.45’te canlı yayın ile izleyenleri ile buluşuyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve yakın arkadaşı Demet Akalın’ın sunumu ile ekrana gelen programda birçok farklı konuda sohbetler ediliyor, izleyenler bilgilendiriliyor. Mutfaktan magazine, sağlıktan astrolojiye, mimariden gündem konularına birçok farklı konuda uzman isimlerin katılımı ile sohbetler gerçekleşiyor. Sanat ve müzik dünyasının ünlü isimlerinin de konuk olarak ağırlandığı sabah programında müzik şöleni yaşanıyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hergün bilgi, müzik ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ile buluşuyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 17 Martta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah dün yine eğlence dolu yeni bölümü ile ekrana geldi. Coşku dolu saatlerin ve müzik şöleninin yaşandığı programda yine uzman isimler izleyenleri bilgilendirdi. Programın dün ekrana gelen bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün yayınlanan bölümünde mutfak köşesinde lezzetli yemek tarifleri izleyenlerle buluştu. Sağlık köşesinde de sağlıklı beslenme ve egzersiz önerilerinin yer aldığı 17 mart programı izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 18 Mart Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen eğlence dolu bölümünün ardından yeni tanıtım merakla beklendi. Programın 18 mart tanıtımı yayınlanmadı. Bugün konuk olacak isimler belli değil. Yeni konu ve konukları merakla beklenen Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.