Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 22 Mart 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 666. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 666. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 22 Mart 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşmaya devam eden Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda her hafta birinci olacak gelin merakla bekleniyor. Birbirinden renkli yarışmacıların rekabet ettiği programda kahkaha dolu anlar yaşanıyor. Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile canlılık kattığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalıştığı programda kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya çalışıyor. Gelinlerin mutfaktaki yeteneklerini sergilediği yarışmada her hafta cuma günü haftanın birincisi olan isim açıklanıyor. Seda Sayan ve kaynanalardan en yüksek puanları alan gelinler ödüllerin de sahibi oluyor. Programda günün birincisi olan isim çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan isim ise altın bileziklerin sahibi oluyor. Haftanın en düşük puanını alan gelin ise cuma günü yarışmaya veda ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 19 Mart Puan Durumu Nasıl Oldu, Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni yarışması Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta geçen haftanın finali ile 19 mart günü ekrana geldi. Hafta boyunca kıyasıya rekabet eden gelinlerden birinci olan ve elenen isim heyecan dolu final bölümü ile açıklandı. Yarışmanın sıkı takipçileri 19 mart birincisini merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasında geçen haftanın birincisi toplam 101 puan alan Aysun oldu. 84 puan alan Ayten ikinci olurken, Hilal ise toplam 50 puan alarak yarışmaya veda etti.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 22 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Programda 22 mart puan durumu ise henüz belli değil. Sevilen yarışma saat 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.