Maraşlı Dizisi 11. Bölüm Full İzle! 22 Mart 2021 Maraşlı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun iddialı yapımı Maraşlı bu akşam ATV ekranlarında olacak. Maraşlı 11. bölüm full izleme linkine ve 11. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Maraşlı Dizisi 11. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımlarından Maraşlı heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda kızının intikamını almak için bir yola giren Maraşlı’nın hikayesi anlatılıyor. Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz’un yer aldığı yapım her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Maraşlı Dizisi 10. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı geçen hafta 10. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Maraşlı ve Mahur yeni bir mücadele içine girerken, İlhan ise kendisinden hiç beklemediği bir hata yapar. Dizi ekrana gelen son bölümü ile izleyenlerden yine büyük beğeni topladı.

Maraşlı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Aziz hastanededir ancak durumu iyidir. Bu sırada hastaneden ayrılmak için Mahur ve Maraşlı ile yola çıkan Necati aralarındaki gerilimi anlar. Mahur ile konuşan Necati, Maraşlı konusunda ona destek verir ve onu yüreklendirir. Maraşlı ise Mahur’a yalan söylemek zorunda kaldığı için çok mutsuzdur ve vicdan azabı çeker. Bu sırada Savaş İlhan’a beklenmedik bir oyun oynar. Dilşad ve Ozan’ın fotoğraflarını gönderir. Bu fotoğraflar İlhan’ı çok öfkelendirir ve Ozan’ı öldürmeye karar verir. Savaş ise depodaki malların karşılığına Nevzat’ı esir alır. Nevzat’ın hayatına çok önem veren Maraşlı ise Sami ile bir anlaşma yapar. Ancak bu anlaşmadan zararlı çıkan Sami olur. İlhan Ozan’ı öldürür öldürmez pişman olur. Artık yapacak bir şey yoktur. Dilşad ve İlhan beraber Ozan’ı gömer ve bu sırrı herkesten saklamaya karar verir. Maraşlı’dan intikam almak isteyen Sami bir saldırı düzenler. Mahur bu saldırıda vurulur.

Maraşlı Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Maraşlı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Mahur’un ağır yaralı olduğu yeni bölüm fragmanında Maraşlı ise yine zor bir kararın eşiğine gelir. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.