Çukur 4.Sezon 29. Bölüm Full İzle! 22 Mart 2021 Çukur 4.Sezon 29. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çukur dizisi 4. Sezon 29. Bölümü, yine her bölümü gibi heyecanı zirveye taşıdı. Çukur dizisi 4. Sezon 29. izle araştırması yapan milyonlarca Çukur Hayranı, bunun yanı sıra Çukur 4. Sezon 29. Bölüm fragmanı araştırmalarıyla da, Google’da oldukça büyük hacim oluşturmuş durumda. Sizler için hazırladığımız Çukur 4. Sezon 29. Bölüm ile birlikte; söz konusu bölümlere dair tüm detayları eksiksiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

Çukur 4. Sezon 29. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Çukur aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu ve Erkan Koçak Köstengil gibi oyuncular yer alıyor. Dizi pazartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 28. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur geçen hafta 4. sezonun 28. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımın son bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Çukur dizisinde Yamaç ve Amca arasındaki savaş başlarken, Efsun ise kendisini tehlikeye atacak bir hamle yapar. Çukur ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Çukur dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Yamaç ile Amca arasındaki gerilim yeniden tırmanmaya başlar. İki taraf arasındaki savaş resmiyet kazanırken Efsun ise beklenmedik bir hamlede bulunur. Efsun’un bu hamlesi kendisini tehlikeye atar. Yamaç ise sevdiği kadın için harekete geçer. Bu sırada Vartolu’nun oğlunun sünnet düğünü için yapılan hazırlıklar tamamlanır. Koçovalı ailesi ve Amca bu sünnet düğününde bir araya gelmek zorunda kalır. İki düşman tarafın bir arada olduğu düğünde gerilim tırmanır. Kulkan ise hayatta kalmak için tutunacağı tek dalın Koçovalı ailesi tarafından yok edildiğini öğrenir. Bunun üzerine hayatta kalmak için yeni bir plan yapar ve Amca ile pazarlık için karşı karşıya gelir. Yamaç ve Cumali ise Amca’ya karşı nefes kesen bir mücadele başlatır.

Çukur Dizisi 4. Sezon 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çukur dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde yaşanan heyecan dolu gelişmelerin ardından yapımın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Cumali, Aliço’nun evini geri almaya çalışırken Amca’nın adamları tarafından saldırıya uğradı. Fragmanda Vartolu ve Yamaç’ın karşı karşıya gelmesi ise şaşkınlık yarattı. Çukur dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.