Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 155. Bölüm Full İzle! 23 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 23 Mart 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 23 Mart 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ. 

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Aslan Yılmaz’la Vazgeçme programı birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geliyor. Bugüne kadar konuşulmayanların konuşulduğu, gizli kalmış suçların ortaya çıktığı yapımda suçlular ve mağdurlar arasında yüzleşmeler yaşanıyor. Deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile ekrana gelen program hafta içi hergün saat 15.15’te izleyenleri ile buluşuyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 22 Martta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde yine birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşandı. Programın son bölümü yine merakla takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde yasak aşk kurbanı Hamide’nin ölümü yeniden gündeme geldi. Olayla ilgili tüm ipuçlarının şüpheli gösterdiği Mehmet ile ilgili yeni gelişmeler ekrana geldi. Mehmet’in teyzesi Asiye hanım Hamide’nin ölümünden sonra yaşananları anlattı. otopsi olayında yaşanan polemikleri anlatan Asiye hanım iddiaları ile ortalığı karıştırdı. Canlı yayına konuk olmaya devam eden Mehmet hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yaptı. Hamide hanımın şüpheli ölümünün tartışma konusu olmaya devam ettiği programda Dilara da yeniden gündeme geldi. Bir süre önce Emrah ile yaşadığı evden ayrılan Dilara programa katıldı. Yeniden ailesinin yanına dönmeye karar verdi. Uzun süredir ailesinin yanına dönmeyi reddeden Dilara’nın yeni kararı şaşkınlık yarattı. Dilara yeni kararları ile beraber canlı yayından genç kızlara seslendi. Çok pişman olduğunu söyleyen Dilara, kendi hatalarını başkalarının yapmaması için önerilerde bulundu.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 23 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımda bugün Hamide hanımın şüpheli ölümü gündem olmaya devam edecek. Yeni gelişmelerin ekrana geleceği yapım saat 15.15’te Show TV’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.