Doya Doya Moda All Star 23 Mart 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 7. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 7. Bölüm 23 Mart 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda programı Doya Doya Moda All Star eğlence ve rekabet dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği programda izleyenler hem keyifli vakit geçiriyor hem de moda konusunda bilgi sahibi oluyor. Sevilen yapım hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Doya Doya Moda All Star programının jüri üyesi koltuğunda Ivana Sert, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez oturuyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların kombinlerini değerlendiriyor. Türkiye’nin en tarz kadını olmak için yarışan büyük beden 7 kadın hergün konsepte en uygun ve en tarz kombinleri hazırlamak için mücadele ediyor. İlgi ile takip edilen yapımda jüriden en yüksek puanları alan ve birinci olan yarışmacı alışveriş için ekstra bütçe kazanırken, haftanın birincisi olan isim ise tasarım takıları kazanıyor.

Doya Doya Moda All Star Programı 22 Mart Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen programı Doya Doya Moda All Star dün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın dünkü bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşandı. Birbirinden tarz kombinleri ile podyuma çıkan yarışmacılardan en yüksek puanı alan ise merak edildi.

Doya Doya Moda All Star programının dün ekrana gelen bölümünde kombini ile 16 puan alan Özde günün birincisi oldu. Su 14 ve Betül 13 puan aldı. Rümeysa ve Birben 10 puanı paylaşırken, en düşük puanı alan ve sonuncu olan isim ise 6 puan ile Emel oldu. Emel geçen haftayı da son sırada tamamlamıştı.

Doya Doya Moda All Star Programı 23 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda All Star programı haftanın ikinci yayını ile bugün ekrana gelecek. Programın 23 mart puan durumu ise henüz belli değil. Doya Doya Moda All Star programı bugün saat 14.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.