Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 24 Mart 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah saat 09.45'te Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 24 mart kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 24 Mart 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı kıpır kıpır, eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen programda hergün konuk olacak isimler ve yaşanacaklar merakla bekleniyor. Sabah saatlerine neşe katan programda müzik ve bilgi dolu anlar ekrana geliyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi hergün saat 09.45’te ekrana geliyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve yakın arkadaşı Demet Akalın’ın renkli sunumu ile ekrana gelen programda şarkılar söyleniyor, birçok konuda keyifli sohbetler ediliyor. Hem eğlenceli hem de bilgi dolu içeriği ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapımda mutfak ve sağlık köşesinde de keyifli anlar yaşanıyor. Uzman isimlerin katılımı ile astrolojiden sağlığa, gündem konularından mimariye birçok konuda sohbetler ediliyor. Sanat ve müzik dünyasının ünlü isimlerinin de konuk olarak ağırlandığı sabah programında müzik şöleni yaşanıyor. Program ekrana gelen her bölümü ile izleyenlerin takdirini kazanıyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 23 Martta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı haftanın ikinci yayını ile dün ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın dün yayınlanan bölümünde yine eğlence ve bilgi dolu anlar yaşandı. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah dün yayınlanan bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Programın dün ekrana gelen bölümünde sağlık ve mutfak köşesinde eğlenceli anlar yaşandı. Lezzetli tariflerin ekrana geldiği son bölümde Demet Akalın eğlenceli şarkıları ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 24 Mart Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı bugün haftanın üçüncü yayını ile ekrana gelecek. Programın yeni bölümüne her dönem açıklamaları ile gündemde kalan Nurseli idiz konuk olacak. Sağlık köşesinde damar hastalıklarının konuşulacağı program saat 09.45’te Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.