Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 157. Bölüm Full İzle! 25 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 25 Mart 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 25 Mart 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonun en çok izlenen yapımları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. İlgi ile takip edilen yapımda suçlular ve mağdurlar arasında yüzleşme yaşanıyor. Program hafta içi hergün saat 15.15’te ekrana geliyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 24 Martta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün yine birçok çarpıcı gündem ve gelişme ile izleyenleri ile buluştu. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda beklenmedik gelişmeler ekrana geldi. Eski dosyalarla ilgili gelişmelerin izleyenlere aktarıldığı 24 mart programında yeni olaylar da ekrana geldi. Program son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının ekrana gelen son bölümünde 3 Kasım 2020 tarihinden bu yana kayıp olan Kağan Kavas dosyası yeniden açıldı. Didem Arslan Yılmaz kayıp Kağan Kavas ile ilgili ortaya çıkan yeni gelişmeleri izleyenlere aktardı. Programda Eylem ve çocuğunu terk eden Halil gündem olmaya devam etti. Eylem’in kardeşi Selda hanım canlı yayın bağlanarak yaşananları anlattı. Selda hanım Halil’in tanıştıkları gündem beri Eylem’e yalan söylediğini ve defalarca Eylem’i aldattığını iddia etti. Selda hanımın açıklamaları üzerine Eylem ve çocuğunu terk ederek eski eşine dönen Halil ilk kez canlı yayına bağlandı. Halil iddialar karşısında kendisini savundu. Programın diğer gündemi ise annesinin 5 gündür kayıp olması üzerine Didem Arslan Yılmaz’dan yardım isteyen Berfin oldu. Berfin kayıp annesinin bulunmasını istiyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 25 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında dün ekrana gelen gündemlerin ardından bugün konuşulacaklar merak konusu oldu. Programın yeni bölümünde Halil ve Eylem arasında yüzleşme yaşanacak. Berfin’in annesi ile ilgili yeni gelişmeler de ekrana gelecek. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.