Doya Doya Moda All Star 25 Mart 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 9. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 9 .Bölüm 25 Mart 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda programı Doya Doya Moda rekabet ve eğlence dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen yarışmada eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği moda yarışmasında her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem keyifli vakit geçirdiği hem de moda konusunda bilgi edindiği program hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu yer alıyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların kombinlerini değerlendiriyor. Büyük beden 7 kadının kıyasıya rekabet ettiği programda hergün farklı bir konsepte uygun kombinler hazırlanıyor. Günün konseptine en uygun ve en tarz kombinleri hazırlamak için rekabet eden yarışmacılar podyumda eğlenceli dakikalar yaşıyor. Programda her hafta cuma günü gerçekleşen final ile haftanın birincisi olan isim tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda 24 Mart Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yapımlarından Doya Doya Moda dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde eğlence dolu anlar yaşanırken, yarışmacılar günün birincisi olmak için podyuma çıktı. Yarışmacının sıkı takipçileri ise günün birincisi olan ismi merak ediyor.

Doya Doya Moda programında dün günün sonunda birinci olan isim açıklandı. Jüriden 20 puan toplayan Birben günün birincisi oldu. Ferdanur 18 puan ile Birben’i takip ederken en düşük puanı alan isim ise Bahar oldu. Bahar 15 puan ile günün son sırada tamamladı. Haftanın üçüncü günü geride kalırken final heyecanı da arttı.

Doya Doya Moda 25 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programının 25 mart puan durumu henüz belli olmadı. Programın yeni bölümü bugün saat 13.00’da ekrana gelecek. Sonrasında güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.