Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 158. Bölüm Full İzle! 26 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 26 Mart 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 26 Mart 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Suçlular ve mağdurların yüzleşme yaşadığı program deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile ekrana geliyor. Program hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 25 Martta Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geldi. Eski dosyaların konuşulduğu bölümde yeni gelişmeler de ekrana geldi. Hamide’nin ölümü ile ilgili yeni gelişmeler izleyenleri şok etti. Program son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde ekim ayında kaybolan ve bulunmayan Kağan Kavas’ın dosyası yeniden gündeme geldi. Kağan Kavas dosyasında şüpheli olarak gözaltına alınan isimlerin serbest bırakılması üzerine Kağan Kavas’ın ailesi canlı yayına katıldı ve yaşadıkları üzüntüyü anlattı. Programın diğer gündemi ise yasak aşk kurbanı olduğu iddia edilen Hamide oldu. Eşinin Sema ile yasak aşk yaşadığını öğrendikten sonra ölü bulunan Hamide’nin davasında, Savaş’ın yasak aşk yaşadığı Sema ve babası Süreyya Bey gözaltına alındı. Didem Arslan Yılmaz yapılan gözaltı ile ilgili ayrıntıları canlı yayında açıkladı. Sema’nın eşi Muhterem Bey ise yayın katılarak, Sema’dan olan ikinci çocuğu için DNA testi istediğini açıkladı. Sema’nın daha önce hamile olduğu konusunda kendisini kandırdığını açıklayan Süreyya Bey, ikinci çocuklarının başka birinden olabileceğini düşünüyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 26 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının bugün ekrana gelecek bölümünde hangi gündemlerin konuşulacağı merak konusu oldu. Hamide’yi öldürme şüphesi ile gözaltına alınan Sema ve Süreyya Bey ile ilgili yeni gelişmelerin ekrana geleceği programda, yeni gündemler de ekrana gelecek. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı yeni bölümü ile bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.