Doya Doya Moda All Star 26 Mart 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 10. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star All Star 10 .Bölüm 26 Mart 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda yarışması Doya Doya Moda All Star rekabet ve eğlence dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor.  Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda her hafta birincisi olacak isim merakla bekleniyor. Farklı konsepti ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapımda birbirinden iddialı isimler mücadele ediyor. Programın izleyicileri hem keyifli vakit geçiriyor hem de moda konusunda bilgi sahibi oluyor. İlgi ile takip edilen yapım hafta içi hergün saat 13.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Doya Doya Moda All Star programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu oturuyor. Moda dünyasının birbirinden deneyimli isimleri yarışmacıların hazırladıkları kombinleri değerlendiriyor. Haftanın hergünü farklı bir konsepte uygun kombinler hazırlamak için kıyasıya rekabet eden 7 büyük beden kadın, Türkiye’nin en tarz kadını olmaya çalışıyor. Tarzlarını kanıtlamak ve ödülleri kazanmak için rekabet eden yarışmacılardan haftanın kazananı tasarım takıların sahibi oluyor. Jüriden en yüksek puanları alan ve ödülleri kazanan isim her hafta cuma günü final bölümü ile açıklanıyor.

Doya Doya Moda All Star Programı 25 Mart Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Doya Doya Moda All Star dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Haftanın finaline yaklaşan yarışmacılar en yüksek puanları almak için kıyasıya mücadele ettiler. Birbirinden iddialı isimlerin podyumda geçirdikleri eğlenceli dakikaların sonunda günün birincisi olan isim açılandı.

Doya Doya Moda All Star programının dün ekrana gelen bölümünde günün birinciliğini iki yarışmacı paylaştı. 16 puan alan Rümeysa ve Ferdanur günün birincisi oldu. Emel ise aldığı 6 puan ile günü son sırada tamamladı.

Doya Doya Moda All Star Programı 26 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu, Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda All Star programı bugün haftanın son yayını ile ekrana gelecek. Bu hafta birinci olan ismin açılanacağı program saat 13.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.