Zuhal Topal'la Sofrada 570. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 26 Mart 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 563. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 570. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada rekabet dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Eğlence dolu yarışma üçüncü sezonu ile ekrana geliyor. İlk sezonundan bu yana izleyenlerden büyük beğeni toplayan yemek yarışmasında her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Kimi zaman eğlenceli kimi zaman gerilimli dakikaların ekrana yansıdığı yemek yarışması hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen programda her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterdiği yarışmada kaynanalar ise jüri üyesi oluyor. Yarışmacı gelinler kendi hazırladıkları menülerini sunmak için Zuhal Topal ve kaynanaları evlerinde ağırlıyor. Haftanın hergünü farklı bir yarışmacının evine konuk olunan programda Zuhal Topal ve kaynanalar yemekleri tadıyor ve değerlendiriyor. İlgi ile takip edilen yemek yarışmasında her hafta kazanan isim cuma günü gerçekleşen final ile belli oluyor. Hafta boyunca Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanı alarak birinci olan isim 15 bin liralık büyük ödülü kazanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 25 Mart Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Zuhal Topal’la sofrada dün yine rekabet dolu bölümü ile ekrana geldi. Finale yaklaşılan programda heyecan da zirveye çıktı. Haftanın 4. yarışmacısının performansını sergilediği 25 mart programında kimin yarıştığı ve kaç puan aldığı ise merak edildi.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Ezgi Berfin Nebioğlu ve kaynanası Öznur Nebioğlu yarıştı.  Final heyecanının da yaklaştığı 25 martta yarışan Ezgi Berfin Nebioğlu Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 27 puan aldı.

Zuhal Topal’la Sofrada 26 Mart Puan Durumu Nasıl, Haftanın Birincisi Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün haftanın finali ile ekrana gelecek. Heyecanla beklenen final bölümü ile programda bu haftanın kazananı açıklanacak. Program bugün saat 16.00’da FOX TV’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.