Arıza Dizisi 28. Bölüm Full İzle! 27 Mart 2021 Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

O3 Medya imzalı olan Arıza dizisi Türk yapımı aksiyon ve dram dizisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Arıza 28. Bölüm tek parça izle, Arıza son bölüm izle seçeneklerinden birine tıklayarak sizde nefesleri kesen Arıza dizisinin Arıza 28. Bölümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Fragmanı izlemek ve bilgi almak için ise Arıza Fragman izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

Arıza Dizisi 28. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun sevilen yapımları arasında yer alan Arıza heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı yapım her hafta pazar akşamları ekrana geliyor.

Arıza Dizisi 27. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Arıza geçen hafta 27. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ali Rıza ve Haşmet farklı farklı maceraların içine girer. Aksiyon dolu sahnelerin ekrana geldiği son bölümde Ali Rıza ve annesi tüm dostları ile bir araya gelir. her şeye rağmen bir arada kalmayı başaran aileyi bekleyen büyük bir sürpriz vardır.

Arıza dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Haşmet ve Mert’in durumunun düzelmesi ile savaş kaldığı yerden devam eder. Haşmet ailesini yok eden düşmanlarının peşine giderken, Ali Rıza ise Aslan’ın yardımı ile babasının izini sürmeye devam eder. Bu kaosun içinde yine de mutlu olmaya çalışan Ali Rıza ve Halide tüm dostları ve aileleri ile bir araya gelir. Keyifli gecenin ardından hem Haşmet’i hem de Ali Rıza’yı bekleyen önemli bir sorun vardır. Melek Haşmet ile konuşmaya karar verir ve ona ailesinin katillerinin kim olduğunu anlatır. Haşmet ailesini öldüren tetikçilerin Burak ve Murat olduğu gerçeği karşısında büyük bir hezeyan yaşar. Bu sırada Aslan Ali Rıza’nın babasının telefonundan gelen sinyal ile bir yer tespitinde bulunur. Bunun üzerine Ali Rıza olay yerine gider. Ancak onu bekleyen büyük bir sürpriz vardır ve çatışma çıkar.

Arıza Dizisi 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arıza dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümü merak edildi. Dizinin 28. bölüm fragmanı da yayınladı. Yeni bölüm fragmanında Haşmet intikam için harekete geçer ve Murat’ı öldürür. Bu hamle ile Burak ve Haşmet arasında ise yeni bir savaş başlar. Ali Rıza ise yıllar sonra kavuştuğu babasını eve getirir. Aile için şimdi mutluluk vaktidir. Arıza yeni bölümü ile yarın akşam ekrana gelecek.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.