Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 159. Bölüm Full İzle! 29 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 29 Mart 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 29 Mart 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonun en çok takip edilen yapımları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor, bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor. Suçlular ve mağdurların yüzleşme yaşadığı yapım hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 26 Martta Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme geçen haftanın son yayını ile 26 mart günü ekrana geldi. Programın yayınlanan son bölümünde uzun zamandır tartışma yaratan Hamide’nin şüpheli ölümü ile ilgili gerçekler ortaya çıkarken, diğer gündemlerdeki yeni gelişmeler de ekrana damgasını vurdu. İlgi ile takip dilen programın son bölümü yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının ekrana gelen son bölümünde haftalardır yasak aşk kurbanı olup olmadığı konuşulan Hamide dosyasında inanılmaz gelişmeler yaşandı. Hamide’nin ölümünden Savaş’ın babası Süreyya Bey’in ve yasak aşk yaşadığı Sema’nın sorumlu olduğu ortaya çıktı. İkilinin tutuklandığı haberi Didem Arslan Yılmaz tarafından izleyenlerle paylaşıldı. Programın diğer gündemi ise Eylem ve Halil ilişkisi olmaya devam etti. Eylem’in ablası Selda’nın Halil’in Eylem’i kandırdığını iddia etmesi üzerine canlı yayına bağlanan Halil, Eylem’den evli olduğunu saklamadığını ve ona kuma olmasını teklif ettiğini açıkladı. Halil’in halası ise canlı yayına bağlanarak Eylem’in her şeyden haberi olduğunu bile isteye Halil ile ilişki yaşadığını iddia etti. Halil hakkında ortaya atılan yeni iddialar ve fotoğraflar ise şaşkınlık yarattı. Programın diğer gündemi ise 8 yıldır eşinden boşanmaya çalışan Abdurrahman Bey oldu. 12 yıldır evli olduğu eşinin evden kaçtığını ve kendisinden habersiz iki defa çocuk yaptığını iddia eden Abdurrahman Bey ekrana damgasını vurdu.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 29 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Yeni gündem ve gelişmelerin izleyenlerle buluşacağı program saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.