Maraşlı Dizisi 12. Bölüm Full İzle! 29 Mart 2021 Maraşlı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun iddialı yapımı Maraşlı bu akşam ATV ekranlarında olacak. Maraşlı 12. bölüm full izleme linkine ve 12. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Maraşlı Dizisi 12. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Maraşlı dizisi heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımda kızının intikamını almak için girdiği yolda aşık olan Maraşlı’nın hikayesi anlatılıyor. Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz’un yer aldığı yapım her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Maraşlı Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı geçen hafta 11. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde aksiyon dolu anlar yaşandı. Mahur ölüm kalım mücadelesi verirken, Maraşlı ve Savaş arasında ise yeni bir mücadele başlar. Maraşlı dizisi geçen hafta ekrana gelen bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Maraşlı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Mahur, Sami’nin adamları tarafından vurulur ve durumu çok ağırdır. Maraşlı Mahur’u hastaneye yetiştirir. Ancak durumu ağırdır ve ameliyata alınır. Mahur’un vurulduğunu duyan Aziz, Firüzan ve İlhan hemen hastaneye koşar. Herkes Mahur’u koruyamadığı için Maraşlı’ya yüklenir. Bu sırada zaten çok üzgün olan Maraşlı intikam almak için yemin eder. İlhan ve Dilşad ise Ozan’ın cesedini gömmüştür. Ancak ikisi de çok korkar. İlhan Dilşad’dan boşanmaya ve onu evden kovmaya karar verir. Ancak Dilşad bunu kabul etmez ve İlhan’ı tehdit eder. İlhan çaresizce durumu kabullenir. Maraşlı Sami’yi yakalamak ve ona bedel ödetmek için harekete geçer. Ancak malların yerini bilen tek kişi Sami olduğu için Savaş onu koruması altına alır. Bu durum Savaş ve Maraşlı’yı yeniden karşı karşıya getirir. İkisi arasında büyük bir çatışma başlar.

Maraşlı Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Maraşlı dizisini geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Maraşlı’nın kızından ayrılması şaşkınlık yaratırken, Mahur ise karşılaştığı yeni gerçek karşısında şok olur. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.