Doya Doya Moda All Star 30 Mart 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 12. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 12 .Bölüm 30 Mart 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Doya Doya Moda programı rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Sevilen moda programı ilk sezonundan bu yana izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği programda her hafta ödülün sahibi olacak isim merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem moda konusunda bilgi sahibi olduğu hem de keyifli vakit geçirdiği program hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu oturuyor. Moda dünyasının birbirinden deneyimli isimleri yarışmacıların tarzlarını ve kombinlerinin değerlendiriyor. Programda yarışmacılar hergünün konseptine uygun en tarz kombinleri hazırlamak için kıyasıya rekabet ediyor. Yarışmacılar kombinleri ile podyumda boy gösterirken, jüri üyeleri ise değerlendirme ve puanlama yapıyor. Doya Doya Moda programının her hafta cuma günü ekrana gelen final bölümünde haftanın kazananı açıklanıyor. Haftanın birincisi olan isim tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda Programı 29 Mart Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yapımlarından Doya Doya Moda dün yeni haftanın ilk bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yarışmanın dün ekrana gelen bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşandı. Yarışmacıların en yüksek puanları almak için kıyasıya rekabet ettiği bölümde günün birincisi olan isim merak konusu oldu.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde 19 puan alan Birben birinci oldu. Birben’i 18 puan ile Rümeysa takip ederken, Ferdanur ve Betül ise 17 puan ile üçüncülüğü paylaştı. Emel aldığı 4 puan ile günün son sırada tamamladı.

Doya Doya Moda Programı 30 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu, Bugün Kim Birinci Oldu?

Doya Doya Moda programının 30 mart puan durumu henüz belli değil. Programın yeni bölümü bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.