Zuhal Topal'la Sofrada 572. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 30 Mart 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 572. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 572. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada rekabet ve eğlence dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Üçüncü sezonu ile yayınlanan yapım ilk bölümünden bu yana izleyenlerden büyük beğeni topluyor. İlgi ile takip edilen yapımda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Birbirinden iddialı isimlerin kıyasıya rekabet ettiği programda zaman zaman gerilimli zaman zaman eğlenceli anlar ekrana geliyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yapımda her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerinin sergilediği yarışmada kaynanalar ise Zuhal Topal’la beraber jüri üyesi oluyor. Gelinler kendi hazırladıkları menüyü en iyi şekilde sunmaya çalışırken, kaynananlar kendi gelinlerini birinci yapmak için puan veriyor. Hafta boyunca Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanları alan isim büyük ödülün sahibi oluyor. Cuma günü gerçekleştirilen haftanın finali ile 15 bin liralık çek sahibini buluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 29 Mart Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Gündüz kuşağının en çok takip edilen yapımları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada programı dün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın dün yayınlanan bölümünde yeni haftanın yarışmacıları tanıtıldı. Haftanın ilk yarışmacısının performansını sergilediği 29 mart bölümünde puan durumunun nasıl olduğu ise izleyenler tarafından merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Fatma Albayrak ve kaynanası Fatma Albayrak yarıştı. Yarışmacı gelin hazırladığı menü ile Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 26 puan aldı.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 30 Mart Yarışmacısı Kim Olacak, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün haftanın ikinci yayını ile ekrana gelecek. İlgi ile takip edilen programda bugün Rahime Kılıç ve kaynanası Aliye Aslan yarışacak. Rahime Kılıç’ın puanları ise henüz belli değil. Program bugün saat 16.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.