Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 30 Mart 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 674. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 674. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 30 Mart 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam eden Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta rekabet dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen yapımda eğlence ve rekabet dolu anlar yaşanıyor. Her hafta birbirinden renkli yarışmacıların mutfaktaki hünerlerini sergilediği programda haftanın birincisi olacak isim merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem lezzetli yemek tarifleri öğrendiği hem de keyifli vakit geçirdiği programda hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile canlılık kattığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfakta hünerlerinin sergilediği yarışmada kaynanalar ise puanlama yapıyor. Yarışmacı gelinler günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için mücadele ederken, kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanlar vermeye çalışıyor. Seda Sayan ve kaynanaların verdikleri puanlar ile günün ve haftanın birincisi olan isimler belli oluyor. Yarışmada günün birincisi olan isim çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi olan isim ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 29 Mart Puan Durumu Nasıl Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının en çok altın kazandıran gündüz kuşağı yarışması Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı dün yeni haftanın ilk bölümü ile ekrana geldi. Yeni yarışmacının dahil olduğu 29 mart programında eğlence dolu anlar yaşandı. Programın sıkı takipçileri 29 mart puan durumunu ve çeyrek altını kazanan ismi merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programın dün yeni yarışması Esra 17 puan ile günün birincisi oldu. Esra çeyrek altını kazanırken, Aysun 14 puan ile ikinci oldu. Ayten ve Seda ise 11 puan ile son sırada yer aldı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 30 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Olacak?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında 30 mart puan durumu henüz belli değil. Program bugün saat 13.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.