Doya Doya Moda All Star 31 Mart 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 13. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 13. Bölüm 31 Mart 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda yarışması Doya Doya Moda rekabet ve eğlence dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği programda her bölüm kahkaha dolu anlar ekrana geliyor. İzleyenlerin hem moda konusunda bilgi sahibi olduğu hem de keyifli vakit geçirdiği program hafta içi herbün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Uğurkan Erez, Ivana Sert ve Gülşah Saraçoğlu oturuyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların kombinlerini değerlendiriyor. Büyük beden 7 kadının tarzlarını kanıtlamak için yarıştığı programda hergün farklı bir konsepte için kombinler hazırlanıyor. Yarışmacılar en tarz kombinleri ile podyumda yer alırken, jüri üyeleri ise yarışmacıları değerlendiriyor. Doya Doya Moda programında her hafta cuma günü final bölümü ekrana geliyor. Hafta boyunca jüriden en yüksek puanları toplayan yarışmacı haftanın birincisi oluyor. Haftanın birincisi olan isim tasarım takıları kazanıyor.

Doya Doya Moda 30 Mart Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yapımları arasında yer alan Doya Doya Moda programı dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde yarışmacılar yine kıyasıya mücadele etti. Podyumda eğlenceli dakikaların yaşandığı 30 mart programında birinci olan isim ise merak edildi.

Doya Doya Moda programını dünkü bölümünde Emel ve Su birinciliği paylaştı. İki yarışmacı jüriden 20 puan almayı başardı. Ferdanur ve Betül’ün ise 19 puan aldığı son bölümde 14 puan alan Rümeysa günü son sırada tamamladı.

Doya Doya Moda 31 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugünkü puan durumu merak edildi. Yarışmanın 31 mart puan durumu henüz belli değil. Doya Doya Moda bugün saat 13.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.