Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 31 Mart 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 673. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 673. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 31 Mart 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam eden Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışması rekabet dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen programda her hafta birbirinden renkli yarışmacılar kıyasıya mücadele ediyor. Kahkaha dolu anların ekrana geldiği yapımda izleyenler lezzetli yemek tarifleri öğreniyor. Her hafta birinci olacak ve elenecek isimlerin merakla beklendiği program saat 13.00’da ekrana geliyor.

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki yeteneklerini gösterdiği yarışmada kaynanalar ise jüri üyesi oluyor. Gelinler en yüksek puanları toplamak için günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalışırken, kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanları vermeye çalışıyor. İlgi ile takip edilen yapımda Seda Sayan ve kaynanalardan en yüksek puanları alan isimler ödüllerin de sahibi oluyor. Günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan isim ise 5 altın bilezik kazanıyor. Ekranların en çok altın dağıtan programı izleyenlerden beğeni topluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 30 Mart Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışması dün yine eğlence dolu bölümü ile ekrana geldi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı son bölümde günün birincisi olan isim ise merak edildi.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının dün ekrana gelen bölümünde Seda Sayan ve kaynanalardan toplam 19 puan alan Ayten ve Esra birinci oldu. Kura çekimi ile çeyrek altını Ayten kazandı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 31 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasında 31 mart puan durumu henüz belli olmadı. Program bugün saat 13.00’da Kanal D’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.