Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 160. Bölüm Full İzle! 31 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 31 Mart 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 31 Mart 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Mağdurlar ve suçluların yüzleştiği programda çarpıcı olaylar ele alınıyor. Program merakla beklenen yeni bölümleri ile hafta içi hergün saat 15.45’te Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 30 Martta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün yine birbirinden çarpıcı olay ve gelişmelerle izleyenleri ile buluştu. Her bölümü ilgi ile takip edilen programın son bölümünde yüzleşmeler yaşandı. Beklenmedik gerçeklerin ortaya çıktığı 30 mart bölümü yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde Sema’nın eşi ve sevgilisi arasındaki yüzleşme devam etti. Sema’nın çocuğunun kimden olduğunun açıklandığı son bölümde DNA testi sonuçları merakla beklendi. Sema’nın eşi Muhterem Bey çocuğun kendisinden olduğunu öğrenince gözyaşlarını tutamadı. Programda Eylem’i ve çocuğunu terk ederek eski eşine dönen Halil ve kaynanası Keklik arasındaki yüzleşme de devam etti. Keklik hanım Halil’i kendilerinin adam ettiğini, Eylem ile ilişkilerinin bozulmasında kendisinin suçu olmadığını belirtti. Halil ve Keklik hanım arasında gerilimli dakikaların yaşandığı son bölümde Dudu hanım ve eşinin yüzleşmesi de devam etti. Dudu hanım kendisini aldatan eşinin sonradan kendisini dolandırdığını iddia etti. Gizli bir bağlantının Uğur Bey’in sevgilisini de dolandırdığını iddia etmesi ortalığı karıştırdı. Uğur Bey dolandırıcılık iddialarını reddetti. Eşine boşanma davasını kendisinin açtığını iddia eden Uğur Bey, bu iddiaları yasa önüne taşıyacağını söyledi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 31 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde konuşulanların ardından yeni bölüm gündemleri merak konusu oldu. Programın bugün ekrana gelecek bölümünde Keklik hanım ve Halil yüzleşmesi devam edecek. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı yeni bölümü ile bugün saat 15.45’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.