Zuhal Topal'la Sofrada 573. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 31 Mart 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 573. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 573. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen programda her hafta birbirinden iddialı isimler kıyasıya rekabet ediyor. Kimi zaman gerilimli kimi zaman eğlenceli dakikaların ekrana yansıdığı programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen programda her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin kendi hazırladıkları menüyü yetiştirmek için zamanla yarıştığı yapımda kaynanalar ise Zuhal Topal’la beraber puanlama yapıyor. Haftanın hergünü farklı bir gelinin evine konuk olunan yapımda eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Cuma günler gerçekleşen final ile de haftanın birincisi olan isim belli oluyor. Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanları alan yarışması haftanın finalinde 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 30 Mart Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Üçüncü sezonu ile FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programı dün yine eğlence dolu yeni bölümü ile ekrana geldi. Haftanın ikinci yarışmacısının mutfaktaki hünerlerini sergilediği 30 mart programı ilgi ile takip edildi. Yarışmanın sıkı takipçileri ise puan durumunun nasıl olduğunu merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Rahime Kılıç ve kaynanası Aliye Aslan yarıştı. Heyecan dolu günün sonunda Rahime Kılıç, kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 29 puan aldı. Yarışmacı aldığı puan ile ilk gün yarışmacısını geride bırakmayı başardı.

Zuhal Topal’la Sofrada 31 Mart Yarışmacısı Kim Olacak, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programının 31 mart yarışmacıları Ayten Karademir ve kaynanası Yeliz Karademir olacak. İkilinin puan durumu henüz belli değil. Sevilen program bugün saat 16.00’da FOX TV’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.