Akrep Dizisi 16. Bölüm Full İzle! 1 Nisan 2021 Akrep Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda Star TV ekranlarının sevilen dizisi Akrep bu akşam ekranlarda olacak. Akrep 16. bölüm full izleme linkine ve 16. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Akrep 16. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Akrep dizisi heyecan ve entrika dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda bir anne ile kızı arasında intikam için başlayan savaş anlatılıyor. Başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın rol aldığı yapım her hafta perşembe akşamları ekrana geliyor.

Akrep Dizisi 15. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Akrep geçen hafta 15. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Akrep dizisinin son bölümünde Ahmet ve Ferda arasında gerilim artarken, Perihan ise Ferda ve Aras’ı bitirme konusunda son derece kararlıdır. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Akrep dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ferda delil yetersizliği nedeni ila hapisten çıkar. Ayşem ile beraber eve geldiğinde ise Ahmet’i karşısında bulur. Ahmet’in artık sabrı taşmıştır ve bir an önce kızını bulmak ister. Bu yüzden Ferda’yı tehdit eder. Bu sırada Ferda ise Merve’yi yeniden kazanmak zorundadır. Bu iş için ise Duru ile işbirliği yapmak ister. Duru da Merve’nin köşkte olmasından rahatsızdır ve Ferda’nın teklifini kabul eder. Bu sırada hapisten çıkan Aras, kız kardeşi İpek’i görmek için köşke gelir. Bu sırada Duru ve Hakan’ı görmek onu çok üzer. Şahin ise Aras’ı gördüğünde çok sinirlenir. Şahin ile Aras arasındaki gerilim İpek’i arada bırakır.  Olaya dahil olan Perihan ise Aras’ı tehdit eder. Perihan hem Aras’a hem de Ferda’ya bedel ödetmek konusunda son derece kararlıdır.

Akrep Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akrep dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Ferda, Merve’yi Ahmet’in elinden almak için Duru’yu kullanır. Duru ve Aras arasında ise beklenmedik bir yakınlaşma yaşanır. Akrep dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.