Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi 1. Bölüm Full İzle! 1 Nisan 2021 Bir Zamanlar Kıbrıs Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Bir Zamanlar Kıbrıs 1. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, TRT 1'in en güzel dizilerinden olan Bir Zamanlar Kıbrıs ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Bir Zamanlar Kıbrıs 1. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs 1. Bölüm izle, makalemizle birlikte Bir Zamanlar Kıbrıs son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz.

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi 1. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarını yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs bugün ilk bölümü ile ekrana gelecek. Uzun zamandır yayınlanan tanıtım filmleri ile ilgi çeken yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alması beklenen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ilk bölümü ile bugün akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisinin Konusu Nedir?

TRT1 ekranlarında bu akşam yayın hayatına başlayacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde 1963 yılında başlayan ve Kanlı Noel olarak bilinen olayların farklı hayatlar üzerindeki etkisi harmanlanarak anlatılacak. Şimdiden merakla beklenen yapım güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra farklı hikayesi ile de dikkat çekti. Dizinin konusu ve anlatacağı hikaye merak ediliyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 1963 yılında Kıbrıs’ta Rumlar ve Türkler hiçbir sorun olmadan mutlu şekilde yaşamaktadır. Adada yaşayan ailelerden biri de sakız tüccarı Dereli ailesidir. Ancak Kanlı Noel olarak bilinen saldırıların başlaması ile Dereli ailesinin de mutlu yaşamları darbe alır. Dereli ailesinin lideri Kemal başlayan göç sürecinde kendi ailesini yanı sıra yola dökülen tüm Türklerin liderliğini yapmaya başlar. Kıbrıs’ta büyük bir karmaşa yaşanırken yıllar sonra nişanlısı ile kavuşan Ankaralı adaya gizli bir görev için gönderilir. Ankaralı gizli görevde olduğu Lefkoşa’da olayların seyrini değiştirir ve kısa sürede kahraman haline gelir. Ankaralının nişanlısına olan hasreti ve verdiği mücadele ile Dereli ailesinin hikayesi bu olaylar esnasında birbirine karışır ve ortak bir mücadeleye döner.

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin başrollerinde Ahmet Kural, Pelin Karahan ve Serkan Çayoğlu yer alıyor. Başarılı oyunculara yapımda Tayanç Apaydın, Gülper Özdemir, Devrim Saltaoğlu, Miray Akay, Hasan Küçükçetin, Hakan Güner, Nebil Sayın ve Emre Törün gibi çok sayıda deneyimli oyuncu da eşlik ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve tarihi anlatımı ile merak uyandıran yapım ilk bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.