Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 162. Bölüm Full İzle! 2 Nisan 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 2 Nisan 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 2 Nisan 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Çarpıcı gündemlerin ekrana geldiği programda suçlular ve mağdurlar arasında yüzleşme yaşanıyor. Deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile ekrana gelen program hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 1 Nisanda Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme birbirinden çarpıcı gündemleri ekrana taşımaya devam ediyor. Programın dün ekrana gelen bölümünde yine birbirinden akıl almaz olaylar ve beklenmedik gelişmeler ekrana geldi. Sevilen programın son bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde Nebahat hanımın dolandırıcılık hikayesi gündem olmaya devam etti. Sahte hoca tarafından dolandırılan Nebahat hanım yaşadıklarını anlattı. Hocanın aldığı paraları bohça ile geri göndermesini beklediğini açıklayan konuk, bohça geldiğinde yaşadığı büyük şoku anlattı. Nebahat hanımın bohçanın boş çıktığını açıklaması şaşkınlık yarattı. Vazgeçme ekibi sahte hocayı aramaya devam ediyor. Programın son bölümünde Halil ve Eylem ilişkisi de konuşulmaya devam edildi. Eylem’i ve çocuğunu bırakıp eski eşine dönen Halil’in Eylem’e attığı mesajlar programda gündem yarattı. Eylem’in Vazgeçme programına katılmasının ardından Halil’in mesajlarında kendisini sevdiğini ve onu bırakmayacağını söylemesi dikkat çekti. Mesajların ekrana geldiği son bölümde Halil ve Eylem arasında ise gerilimli dakikalar yaşandı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 2 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında dün konuşulanların ardından bugün hangi olayların gündem olacağı merak edildi. İlgi ile takip edilen programda bugün Eylem ve Halil gündem olmaya devam edecek. Nebahat hanımın dolandırıcılık olayında da yeni gelişmelerin ekrana geleceği bölümde farklı gündemler de izleyenlerle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni bölümü ile bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.