Zuhal Topal'la Sofrada 575. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 2 Nisan 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 575. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 575. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Üçüncü sezonu ile ekrana gelen yapım ilk bölümünden bu yana izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Birbirinden iddialı isimlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği yarışmada her hafta kazanacak isim merakla bekleniyor. Kimi zaman eğlenceli kimi zaman gerilimli dakikaların ekrana geldiği program hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın renkli sunumu ile ekrana gelen yarışmada her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak rekabet ediyor. Gelinlerin kendi seçtikleri menüleri en iyi şekilde hazırlamaya çalıştığı yapımda kaynanalar ise Zuhal Topal ile beraber puanlama yapıyor. Haftanın hergünü farklı bir gelinin evine konuk olunan yarışmada kaynanalar kendi gelinlerini birinci yapmaya çalışıyor. Eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yarışmada cuma günleri haftanın finali gerçekleşiyor. Hafta boyunca Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanları alan gelin, final gününde 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 1 Nisan Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada programı dün yine eğlence dolu bölümü ile ekrana geldi. Haftanın finalinin yaklaştığı programda heyecan dolu anlar yaşandı. Programın sıkı takipçileri 1 nisan günü yarışan ismi ve aldığı puanları merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Emel Aksoy ve kaynanası Şenay Tohum yarıştı. Emel Aksoy gün boyunca menüsü yetiştirmek için zamanla mücadele etti. Yarışmacı programın sonunda Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 26 puan aldı.

Zuhal Topal’la Sofrada 2 Nisan Puan Durumu Belli Oldu Mu, Haftanın Birincisi Kim?

Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün haftanın son yayını ile ekrana gelecek. Haftanın finalinde yarışacak isimler Hatice Özkan ve kaynanası Yosma Özkan olacak. İkilinin de puanlarının belli olması ile haftanın birincisi açıklanacak. Program heyecan dolu final bölümü ile bugün saat 16.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.