Payitaht Abdülhamid 145. Bölüm Full İzle! 2 Nisan 2021 Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Payitaht Abdülhamid heyecan dolu bölümüyle bu akşam 20.00'da TRT 1 ekranlarında olacak. Payitaht Abdülhamid 145. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid 145. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Osmanlı Devleti’nin çöküş yıllarının anlatıldığı yapımın başrolünde Bülent İnal yer alıyor. Yapım her hafta cuma akşamları ekrana geliyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 144. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının başarılı yapımlarından Payitaht Abdülhamid geçen hafta 144. bölümü ile ekrana geldi. Mason paşanın yakalanması için çabalayan Abdülhamid’in köşeye sıkıştığı son bölümde sarayda da işler karışmaya başlar. Her bölümü ilgi ile takip edilen yapım 144. bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümde Abdülhamid’i yeni bir mücadele beklemektedir. Selim paşanın ortadan kaybolduğunu anlayan Abdülhamid onu bulmak için harekete geçer. Abdülhamid’in ne yaparsa yapsın ipucuna ulaşamazken, gelen bir telefon ile neler olduğu ortaya çıkmaya başlar. Abdülhamid’i arayan Mahmut paşadır. Mahmut paşa Abdülhamid’i tehdit eder ve ondan devleti çok zor duruma düşürecek kararlar almasını ister. Abdülhamid Selim paşa için dediklerini yapmak zorunda kalır. Ancak boyun eğmeye niyeti yoktur. Şehzade Ahmet Nuri bu sorunu halletmek için bir plan yapar. Abdülhamid’e gelen telefon hattının izini sürmeye karar verir. Bu şekilde mason paşayı bulmaya çalışacaktır. Bu sırada Aliye ve Naime için de işler kötü gitmeye başlar. Aliye uzun zamandır gösterdiği çabanın sonucunda sevdiği adama kavuşma hayali kurarken beklenmedik bir üzüntü yaşamıştır. Aliye’nin bu halini gören Naime de ona yardım ettiği için pişmanlık yaşamaya başlar.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 145. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımda Şehzade Ahmet Nuri’nin mason paşayı bulup bulamayacağı merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında da heyecan dolu sahneler dikkat çekti. Payitaht Abdülhamid yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.