Survivor 2021 Tek Parça 3 Nisan 2021 Cumartesi 61. Bölüm Canlı izle! Survivor 2021 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 61. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 61. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 61. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Heyecan dolu kıyasıya rekabetin ekrana geldiği yarışmada ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurlarda performanslarını sergiliyor. Survivor Türkiye her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Survivor Türkiye 1 Nisanda Neler Oldu, Adaya Veda Eden İsim Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen programı Survivor Türkiye son bölümü ile 1 Nisan Perşembe günü ekrana geldi. Heyecan dolu yarışmanın son bölümünde 12. hafta eleme adaylar belli oldu ve eleme konseyi toplandı. Birleşme partisinden dolayı bu hafta perşembe günü yapılan elemede adaya veda eden isim merak ediliyor. Programda yeni haftanın takım kaptanları seçildi ve ödül oyunu da ekrana geldi. Survivor Türkiye heyecan dolu son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Survivor Türkiye programının son bölümünde kaptanlık oylaması yapıldı. Heyecanlı anların yaşandığı kaptanlık oylamasında ünlüler takımının kaptanı Merve olurken, gönüllüler takımının kaptanı ise Ayşe oldu. Kaptanlık seçiminin ardından takımlar ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Et dürüm, patates kızartması ve içecek ödülünü kazanmak için zorlu parkurda kıyasıya mücadele edildi. Ödül oyununu kazanan takım ise gönüllüler oldu. Programda geçen haftaki birleşme partisinden dolayı eleme de perşembe günü gerçekleşti. Haftanın son iki eleme adayı belli oldu. Ünlüler takımında SMS birincisi olan İsmail Çağrı’yı eleme postasına gönderdi. Gönüllüler takımında ise SMS birincisi olan Poyraz Aleyna’yı eleme postasına gönderdi. SMS oylamasından en az oyu alan Öykü de eleme postasında yer aldı. Toplam 5 yarışmacının eleme postasında yer aldığı son bölümde SMS oylarının sonuçları Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Yarışmaya veda eden isim Öykü oldu.

Survivor Türkiye 3 Nisan Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bugün Hangi Oyunlar Oynanacak?

Survivor Türkiye bugün 13. haftanı ilk bölümü ile ekrana gelecek. Programda dokunulmazlık oyunu oynanacak. Yarışma bugün saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.