Menajerimi Ara 32. Bölüm Full İzle Star TV! 3 Nisan 2021 Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Menajerimi Ara dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapım her hafta sosyal medyada gündem oluyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Menajerimi Ara dizisi, pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Menajerimi Ara 32. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Menajerimi Ara her hafta heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen dizide bir menajerlik ajansında yaşanan maceralar anlatılıyor. Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman gibi oyuncuların yer aldığı yapım pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Menajerimi Ara Dizisi 31. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Menajerimi Ara geçen hafta 31. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Kıraç’ın başına gelenler Dicle’yi çok kötü etkilerken ajansta da işler karışmaya başlar. Menajerimi Ara dizisi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Kıraç geçirdiği kriz sonucunda hastaneye kaldırılır. Bunu öğrenen Dicle hemen babasının yanına koşar. Ona ne kadar kızgın olursa olsun yanında olmak ister. Kıraç’ın yokluğunda ajansta da işler karışmaya başlar. Gülin ve Dicle bu süreçte Kıraç’ın oyuncusu olan Aydan Şener’in bir film projesi için tehlikeli ve yalanlarla dolu bir işe girişir.  Bu sırada Serdar Ortaç büyük bir ilham krizi yaşar ve Çınar ona yardım etmek için iş başına geçer. Çınar’ın ilham için sunduğu teklif ikisini farklı bir yolculuğa çıkarır. Ceyda ise Kıraç’ın yokluğunda ajansta bir şeyler döndüğünü anlar ve asistanları sıkıştırmaya başlar. Bunu gören Feris Kıraç ve Dicle için Ceyda’yı karşısına alır. Feris iş yerinde stresli saatler geçirirken, Serkan ise ona büyük bir sürpriz hazırlar. Barış ise babası ile ilgili beklenmedik gerçekleri öğrenir. Ajansta Ceyda’nın hamleleri yeni krizler yaratırken, Kıraç ise beklemediği bir teklif alır.

Menajerimi Ara Dizisi 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımın yeni bölüm fragmanında çarpıcı sahneler dikkat çekti. Dizi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.