Hercai Dizisi 66. Bölüm Full İzle! 3 Nisan 2021 Hercai Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Herkesin dilinden düşmeyen Hercai dizisinin son bölümünü izlemek ya da Hercai 66. Bölümünü izlemek istiyorsanız Hercai son bölüm izle veya Hercai 66. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız bir şekilde sevilen dizinin bölümlerini izleyebilirsiniz. İşte Hercai sevenler için hazırladığımız makalede Hercai 66. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz…

Hercai Dizisi 66. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Hercai dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen dizide intikamdan doğan bir aşk hikayesi anlatılıyor. Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in yer aldığı yapım pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Hercai Dizisi 65. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai geçen hafta 65. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Miran ve Reyyan için yeni bir umut doğarken, Hazar ise kızının başına gelenlerin bedelini ödetmek ister. Hercai dizisi geçen hafta ekrana gelen bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Hercai dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Miran ve Reyyan sonunda bir umut kapısı bulur. Reyyan’ın sağlıklı şekilde doğum yapması için ufak da olsa bir ihtimal vardır. Bu ihtimalin peşine düşerek İstanbul’a giderler. Zehra da bu zor zamanlarda kızının yanında olmak ister. Küçük kızlarını Hazar’a emanet eder ve Reyyan ile beraber İstanbul’a gider. Zehra’nın yanı sıra Fırat ve Zeynep de yanlarında olmak ister. Miran ve Reyyan yanlarında sevdikleri ile beraber yeni umutlarına sıkıca sarılır. Bu sırada Hazar ise Reyyan’ı zehirleyen kişinin Füsun olduğunu öğrenir. Bunun bedelini ödetmek için soluğu Aslanbey konağında alır. Hazar’ın büyük bir hata yapmasını istemeyen Azize de onun peşine düşer. Hazar’ın Füsun’a zarar vermesine engel olur. Hazar ve Azize yaşanan onca şeye rağmen anne oğul olmayı başarmıştır. Bunu gören Füsun ise çok öfkelenir ve onlara karşı nefretle dolar. Artık yapacağı planlar çok daha acımasızca olacaktır.

Hercai Dizisi 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Hercai dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Reyyan’ın doğumda geçirdiği zor saatler dikkat çekerken, Hazar’ın ölmesi ise izleyenleri şaşırttı. Hercai dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.