Zuhal Topal'la Sofrada 576. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 5 Nisan 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 576. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 576. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada rekabet ve heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Üçüncü sezonu ile ekrana gelen program ilk sezonundan bu yana izleyenlerden büyük beğeni topluyor. İlgi ile takip edilen yemek yarışmasında birbirinden iddialı yarışmacılar kıyasıya rekabet ediyor. Her hafta birinci olacak isim ise merakla bekleniyor. Eğlenceli konsepti ve renkli yarışmacılar ise sevilen yarışma hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen programda her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği programda kaynanalar ise puanlama yapıyor. Gelinler kendi seçtikleri menülerini en iyi şekilde sunmak ve yüksek puanlar almak için kıyasıya rekabet ediyor. Kaynanalar ise yaptıkları tadım ve değerlendirmelerle kendi gelinlerini birinci yapmaya çalışıyor. Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanları alan gelin haftanın birincisi oluyor. Haftanın birincisi olan isim 15 bin liralık büyük ödülü de kazanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 2 Nisan Puan Durumu Nasıl, Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada 2 nisan günü geçen haftanın son yayını ile ekrana geldi. Programın son bölümünde her hafta cuma günü olduğu gibi final heyecanı yaşandı. Programın sıkı takipçileri geçen hafta büyük ödülü kazanan yarışmacının kim olduğunu merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programında geçen haftanın birincisi Hatice hanım oldu. Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 28 puan alan Hatice hanım 15 bin liralık ödülün sahibi olurken, Şenay hanımın diskalifiye edilmesi ise şaşkınlık yarattı. Haftanın 4. yarışmacısı olan Şenay hanım, uygunsuz puanlama yaptığı gerekçesi ile diskalifiye edildi.

Zuhal Topal’la Sofrada 5 Nisan Yarışmacısı Kim Olacak, Puanı Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Programda bu hafta yarışacak isimler ve puan durumu ise henüz belli olmadı. Sevilen yarışma bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.