Survivor 2021 Tek Parça İzle! 5 Nisan 2021 Pazartesi Survivor 63. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 63. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 63. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 63. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda da heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelen Survivor Türkiye izleyenleri ekrana kilitliyor. TV8 ekranlarının en çok takip edilen yapımları arasında yer alan programda ünlüler ve gönüllüler kıran kırana mücadele ediyor. İlgi ile takip edilen yapım her hafta sosyal medyada da gündem yaratıyor. Survivor Türkiye her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8’de ekrana geliyor.

Survivor Türkiye 4 Nisanda Neler Yaşandı, Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen programı Survivor Türkiye dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Birleşme partisinin ardından heyecanını yükseldiği yarışmanın son bölümünde sembol ve dokunulmazlık oyunları oynandı. Yarışmada haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. Survivor Türkiye’nin son bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Survivor Türkiye programının dün akşam ekrana gelen son bölümünde ünlüler ve gönüllüler ilk olarak sembol oyunu için karşı karşıya geldi. Sembol oyununun sonunda kazanan yarışmacıların elmalı turta ödülü alacağı açıklandı. Yarışmada denge gerektiren zorlu parkurlarda kıyasıya mücadele yaşandı. Sembol oyununu ünlüler takımından Melis ve Sergen kazandı. İkili Batuhan, Merve, İlayda ve İsmail’i de ödüle götürdü. Programda sembol oyununun ardından dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda heyecan dolu anlar yaşandı. Gerilim dolu dokunulmazlık oyununu 9-8 skoru ile gönüllüler takımı kazandı. Bu dokunulmazlık ile haftanın ilk iki dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazanmış oldu. Ünlüler takımı ise eleme adayı belirlemek için ada konseyine gitti. Ada konseyinde Sergen ve Batuhan eleme postasına giden iki isim oldu.

Survivor Türkiye 5 Nisan Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bugün Hangi Oyunlar Oynanacak?

Survivor Türkiye programının ekrana gelen son bölümünün ardından yeni mücadeleler merak konusu oldu. Programın bugün ekrana gelecek yeni bölümünde ödül oyunu için mücadele edilecek. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının yine kıyasıya mücadele edeceği yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.