Uyanış Büyük Selçuklu 27. Bölüm Full İzle! 5 Nisan 2021 Uyanış Büyük Selçuklu 27. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış: Büyük Selçuklu 27. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 27. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış: Büyük Selçuklu 26. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Uyanış Büyük Selçuklu heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan tarihi yapımın başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil ve Sevda Erginci gibi oyuncular rol alıyor. Dizi her hafta pazartesi günü saat 20.00’da ekrana geliyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 26. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu geçen hafta 26. bölümü ile ekrana geldi Dizinin yayınlanan son bölümünde Melikşah hainleri tek tek bulmaya başlarken, Terken ise bebeğini yeniden güçlenmek için fırsat olarak görür. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Melikşah, Sencer’in tertibi ile Terkiş’in hain olduğunu öğrenir. Tahtı ele geçirmek için çabalayan Terkiş’in yaptıklarının ortaya çıkması ile beraber Melikşah onu cezalandırmaya karar verir. Bu sırada Kınık obasına giden ve Tapar ile gizlice buluşan kadının Başulu olduğunu öğrenen Hasan Sabbah bu büyük kozu kullanmak için fırsat kollamaya başlar. Livya ise Kınık obasında Efruz’u tanımıştır. Livya’nın Efruz ve Hasan Sabbah’ı ele verip vermeyeceği ise merak edildi. Tüm bunların içinde Terken karnındaki bebeğin erkek olduğunu öğrenmiştir. Bu müjdeyi vakit kaybetmeden Melikşah ile paylaşan Terken, bu bebek sayesinde sarayda dengelerin yeniden değişeceğini düşünmeye başlar. Bu sırada Hasan Sabbah rasathanedeki takvimi çalmayı başardı. Konu ile kendisi ilgilenmeye karar veren Nizamülmülk ise tehlikeli bir plan hazırlar.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 27. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Uyanı Büyük Selçuklu dizisinin heyecan dolu son bölümünün ardından yeni bölümde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Melikşah ve Hasan Sabbah arasındaki savaş büyürken, Başulu ile yaşanan yüzleşme ise duygu dolu sahneleri ekrana getirdi. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.