Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 165. Bölüm Full İzle! 6 Nisan 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 6 Nisan 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 6 Nisan 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Suçlular ve mağdurların yüzleşme yaşadığı yapımda birbirinden çarpıcı gelişmeler ekrana geliyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı yeni bölümleri ile hafta içi hergün saat 15.15’te ekrana geliyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 5 Nisanda Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın son bölümde yine beklenmedik gelişmeler sürpriz iddialar ortaya çıktı. Programın son bölümü yine merakla takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde büyük bir yüzleşme yaşadı. 15 yıldır ayrı olan ve birbirlerinden haber almayan iki kız kardeş ve babaları canlı yayında büyük yüzleşme yaşadı. Gerilimli anların yaşandığı yüzleşmede kız kardeşler babaları ile neden görüşmedikleri, yaşananlar anlattı. Baba kız kardeşlerin iddialarını yalanlarken, canlı yayına bağlanan üçüncü kız kardeş ise babasının yalan söylediğini açıkladı. Üçüncü kız kardeş Leyla hanım telefon bağlantısı ile babasının yaptıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Programın son bölümünde ekrana gelen diğer gündem ise 14 yaşındaki kızı Nazar Fidan’ı arayan Türkan hanım oldu. Programa Balıkkesir’in Kabaklı Köyü’nden katılan Türkan hanım kızını kaçırıldığını iddia etti. Aynı köyde yaşayan 17 yaşındaki Mutafa’nın kızı Nazar Fidan’ı zorla tuttuğunu düşünen acılı anne Didem Arslan Yılmaz’dan yardım istiyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 6 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının ekrana gelen son bölümünün ardından programın yeni bölümünde konuşulacak gündemler merak edildi. İlgi ile takip edilen yapımın yeni bölümünde 15 yıldır görüşmeyen kız kardeşler ve babalarının yüzleşmesi devam edecek. Nazar Fidan’ın kaybı ile ilgili de yeni gelişmelerin ekrana geleceği program bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.