Doya Doya Moda All Star 6 Nisan 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 17. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 17. Bölüm 6 Nisan 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda programı Doya Doya Moda yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen yapımda birbirinden iddialı yarışmacılar kıyasıya rekabet ediyor. Podyumda renkli görüntülerin ortaya çıktığı programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem keyifli vakit geçirdiği hem de moda konusunda bilgi sahibi olduğu eğlence dolu program hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Ivana Sert, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez oturuyor. Moda dünyasının en deneyimli isimleri yarışmacıların kombinlerini ve tarzlarını değerlendiriyor, en iyi olanı seçmeye çalışıyor. Büyük beden 7 kadının mücadele ettiği programda hergün farklı bir konsept için kombinler hazırlanıyor. Günün konseptine en uygun ve en tarz kombini hazırlayan yarışmacı en yüksek puanı alıyor. Programda her hafta cum günü final bölümü ile beraber haftanın birincisi olan isim açıklanıyor. Haftanın birincisi olan yarışmacı tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda 5 Nisan Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Doya Doya Moda dün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. Heyecan ve eğlence dolu bölümde yarışmacılar yine kıyasıya rekabet etti. Podyumda birbirinden renkli kombinlerin yer aldığı 5 nisan programı ilgi ile takip edildi. Yarışmanın sıkı takipçileri ise günün birincisi olan ismi merak ediyor.

Doya Doya Moda programında dün Su ve Ferdanur birinciliği paylaştı. İki yarışmacı da jüriden 20 tam puan aldı. İkiliyi 19 puan ile Özde ve 18 puan ile Birben takip etti. Dün en düşük puanı alan isim ise Emel oldu. 4 puan alan Emel günü son sırada tamamladı.

Doya Doya Moda 6 Nisan Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programı 6 nisan puan durumu henüz belli olmadı. Program bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.