Zuhal Topal'la Sofrada 577. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 6 Nisan 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 577. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 577. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen programda her hafta birbirinden iddialı yarışmacılar performanslarını sergiliyor. Kıyasıya rekabetin yaşandığı gündüz kuşağı programın her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Kimi zaman gerilimli kimi zaman eğlence dolu anların ekrana geldiği yapım hafta içi hergün saat 16.00’da izleyenleri ile buluşuyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen programda her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele veriyor. Gelinlerin kendi seçtikleri menüyü en iyi şekilde hazırlamak için zamanla yarıştığı yapımda kaynanalar ise Zuhal Topal ile beraber puanlama yapıyor. Kaynanaların kendi gelinlerini birinci yapmak için uğraştığı programda her hafta eğlence dolu anlar yaşanıyor. Haftanın birincisi olan gelin ise cuma günü, haftanın finalinde açıklanıyor. Haftanın birincisi olan gelin 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 5 Nisan Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada dün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. 5-9 nisan haftasında yarışacak isimlerin tanıtıldığı ilk bölümde haftanın ilk yarışmacısı da performansını sergiledi. Programın sıkı takipçileri 5 nisan yarışmacısının kim olduğunu ve kaç puan aldığını merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programın dün Dilek Boran ve kaynanası Rukiye Boran yarıştı. İkilinin yarıştığı bölümde eğlence dolu anlar ekrana geldi. Dilek Boran menüsünü yetiştirmek için zamanla yarıştı. İlk gün yarışmacısı günün sonunda Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 29 puan aldı.

Zuhal Topal’la Sofrada 6 Nisan Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün haftanın ikinci yarışmacısı ile ekrana gelecek. Programda bugün Gamzenur Acar ve Pakize Acar yarışacak. İkilinin puan durumu ile henüz belli olmadı. Program yeni bölümü ile bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.