Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 6 Nisan 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 677. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 677. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

 Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 6 Nisan 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışması ilgi ile takip ediliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenlerden büyük beğeni toplayan yarışmada eğlence ve rekabet dolu anlar ekrana geliyor. Birbirinden renkli yarışmacıların mutfaktaki yeteneklerini gösterdiği programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem keyifli vakit geçirdiği hem de lezzetli yemek tarifleri öğrendiği program hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile renk kattığı yemek yarışmasında 4 gelin ve kaynana takım olarak yarışıyor. Programda gelinler günün yemeğini kısıtlı süre içinde hazırlamaya çalışıyor. Gelinler kısıtlı süre içinde günün yemeğini en lezzetli şekilde hazırlamaya çalışırken, kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanları vermeye çalışıyor. Yarışmada günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor. İlgi ile takip edilen programda hergün ve her hafta kazanacak isimler merakla bekleniyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 5 Nisan Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta dün yeni haftanın ilk bölümü ile ekrana geldi. Programda geçen hafta elenen Aysun’un yerine bu hafta Ece katıldı. Yeni yarışmacının tanıtıldığı ilk bölümde yine kıyasıya rekabet ekrana geldi.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında dün Ece ve Esra 19 puan alarak birinciliği paylaştı. İkili arasında yapılan kura seçimi ile çeyrek altının sahibi Ece oldu. Ayten 13 puan ile üçüncü olurken, Seda ise 10 puan ile son sırada yer aldı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 6 Nisan Puan Durumu Belli Oldu Mu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında 6 nisan puan durumu ve günün birincisi henüz belli olmadı. Program yeni bölümü ile bugün saat 13.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.