Survivor 2021 Tek Parça İzle! 6 Nisan 2021 Salı Survivor 64. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Elenen İsim Doğan Oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 64. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 64. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 64. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye heyecan ve rekabet dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yarışmada bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler takımları kıyasıya rekabet ediyor. Heyecan dolu oyunların ekrana geldiği program her hafta sosyal medyada gündem yaratıyor. Dokunulmazlık, ödül, sembol ve iletişim gibi birçok oyunun ekrana geldiği program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Bu gecenin eleme adayları Çağrı, Doğan, Sergen ve ismail poataya girmişti. Seyirci tarafından yapılan oylama sonucu en düşük oyu alan Doğan adaya veda ett. Bunun yanında gecenin en fazla Sms alan isim ise Batuhan oldu.

Survivor Türkiye 5 Nisanda Neler Oldu, Ödül Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen yapımlarından Survivor Türkiye dün yine heyecan dolu bölümü ile izleyenleri ile buluştu. Her bölümü ile büyük beğeni toplayan yapımın ekrana gelen son bölümünde ödül oyunu oynandı ve basket maçı yapıldı. Birbirinden güzel ödüller kazanmak için kıyasıya rekabet eden takımlar arasında eğlence dolu anlar ekrana geldi. Program son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Survivor Türkiye programının ekrana gelen son bölümünde ilk olarak ödül oyunu ekrana geldi. Bu hafta oynanan ilk ödül oyununda kazanan takım tekne ile restorana gitme, müzik dinleme ve tatlı yeme gibi birden fazla avantajın sahibi oldu. Kıyasıya rekabetin yaşandığı ödül oyununu uzun zamandır dokunulmazlık oyunu kazanamayan ünlüler takımı kazandı. Ödül oyununun ardından basketbol maçı yapıldı. Acun Medya ile yarışmacılar arasında yapılan basket maçının ödülü ise cheesecake oldu. Maçı Acun Medya kazandı.

Survivor Türkiye 6 Nisan Tanıtımı Yayınlandı Mı, Kim Adaya Veda Edecek?

Survivor Türkiye programının dün ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından programın merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı ekrana geldi. Heyecan dolu anların dikkat çektiği fragmanda eleme konseyinin toplandığı görüldü. Survivor Türkiye’de her hafta olduğu gibi bu salı da adaya veda eden isim belli olacak. Yeni eleme adaylarının belirleneceği ve elenecek ismin açıklanacağı yeni bölümde heyecan doruğa çıkacak. Survivor Türkiye yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.