Doya Doya Moda All Star 7 Nisan 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 18. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 18. Bölüm 7 Nisan 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Doya Doya Moda programı heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen moda programında birbirinden iddialı yarışmacılar kıyasıya mücadele ediyor. Her hafta birinci olacak ismin merakla beklendiği programda kahkaha dolu anlar ekrana geliyor. İzleyenlerin hem keyifli vakit geçirdiği hem de moda konusunda bilgi sahibi olduğu program hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu oturuyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların tarzlarını ve kombinlerini değerlendiriyor. Büyük beden 7 kadının günün konseptine uygun kombinler hazırlamak için çabaladığı programda rekabet, heyecan ve eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Hafta boyunca alınan puanların çok önemli olduğu yarışmada, cuma günü gerçekleştirilen finalde birinci olan isim açıklanıyor. Haftanın en yüksek puanlarını alan ve birinci olan yarışmacı tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda Programı 6 Nisan Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programları arasında yer alan Doya Doya Moda programı dün yeni haftanın ikinci yayını ile ekrana geldi. Hafta boyunca alınan tüm puanların önemli olduğu programda yine heyecan dolu anlar ekrana geldi. Yarışmanın sıkı takipçileri 6 nisan günü en yüksek puanı alan ismi merak ediyor.

Doya Doya Moda programında dün 3 farklı yarışmacı birinciliği paylaştı. Su, Ferdanur ve Emek aldıkları 20’şer puan ile günün birincisi oldu. Günün en düşük puanını alan isim ise Betül oldu. Betül 4 puan ile günü son sırada tamamladı.

Doya Doya Moda Programı 7 Nisan Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda programı 7 nisan puan durumu ve günün birincisi olan isim henüz belli olmadı. Yarışma bugün saat 13.00’da yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.